Web-Design-Brasov-6

Despre noi

DESPRE NOI

SOLDERAFT a început activitatea de rafturi industriale în anul 2002, după modelul depozitelor de rafturi industriale din Germania. Avantajul stocului propriu de rafturi metalice pentru depozitare industrială este, pe lângă prețul scăzut și calitatea germană a produselor, faptul că livrările noastre se fac în cel mai scurt timp.

Am acumulat experiență în domeniul tehnicii de depozitare rafturi cu ocazia demontajelor pe care le-am făcut în țări europene precum Anglia, Olanda, Germania, Austria, Italia și din montajele făcute în România, în număr de peste 200.

După ce piața căreia ne adresăm a depășit perioada pionieratului în logistică, am devenit parteneri cu producatori din Europa, oferind sisteme de depozitare noi.

De aceea considerăm că suntem partenerul potrivit pentru dumneavoastră și vă oferim atât sisteme noi cât și second hand, pentru toată gama de rafturi de tip portpalet, rafturi console, rafturi portpalet cu poliță, rafturi multi-mezanin, rafturi mobile, rafturi cu poliță, rafturi pentru anvelope sau platforme de depozitare, instalații și alte facilități de depozitare.

Produsele noastre pentru sisteme de stocare oferă o garanție de până la 2 ani, fiind conforme cu normele de siguranță în vigoare din Europa.

Personalul nostru tehnic face măsurători la fața locului, precum și proiectare și montaj de rafturi depozit, oferind cele mai bune soluții conform cerințelor clienților.

Firma noastră asigură condiții de securitate la standard internațional atât la montaj cât și la utilizarea sistemelor de rafturi industriale oferite.

Echipele de montaj sunt alcătuite din personal calificat și au 15 ani de experiență în instalarea sistemelor de rafturi.

 

RAFTURI NOI

light-cantilever-racking

SOLDERAFT proiectează, execută și montează cele mai optimizate tipuri de rafturi metalice industriale pentru depozitare după necesitățile clientului. În funcție de marfa care urmează a fi depozitată, rafturile metalice vor fi proiectate pentru dimensiunile necesare și sarcina maximă utilizată. Realizăm rafturi depozit pentru sarcină mică – până în 100 kg, medie 100-300 kg sau mare – peste 300kg.

RAFTURI SECOND HAND

d_10014-rafturi-portpalet

Pentru a vă putea încadra într-un buget mai mic, SOLDERAFT vă oferă variante de rafturi second hand.

Un astfel de sistem de rafturi metalice pentru depozitare îndeplinește toate normele de siguranță și conformitate actuale din Europa.

Ați fi surprinși să aflați cât de mare este diferența de preț dintre un sistem de rafturi folosit și un sistem de rafturi noi, asigurând aceleași calități și norme de conformitate.

AVANTAJE

Personalizarea depozitului – Vă oferim o soluție individuală pentru optimizarea la maxim a spațiului dumneavoastră. Ne recomandă experiența de 10 ani în proiectare, realizare și montaj a diverselor sisteme de rafturi metalice.

Scăderea costurilor – Depozitarea pe verticală a mărfurilor necesită o suprafață de cel puțin două ori mai mică, ceea ce se traduce prin costuri cu spațiul reduse cu minim 50%.

Stoc permanent – Avem în permanență un stoc de lucru care ne permite să livrăm în cel mai scurt timp sistemele, dimensiunile și sarcinile uzuale pentru rafturi depozit necesare.

 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.