Web-Design-Brasov-6

Despre noi

DESPRE NOI

SOLDERAFT a inceput activitatea de rafturi industriale in anul 2002 dupa modelul depozitelor de rafturi industriale din Germania. Avantajul stocului propriu de rafturi metalice pentru depozitare industriala este, pe langa pretul scazut si calitatea germana a produselor, faptul ca livrarile noastre se fac in cel mai scurt timp.
Am acumulat experienta in domeniul tehnicii de depozitare rafturi cu ocazia demontajelor pe care le-am facut in tari europene precum Anglia, Olanda, Germania, Austria, Italia si totodata din montajele facute in Romania, in numar de peste 200.
Dupa ce piata careia ne adresam a depasit perioada pionieratului in logistica, am devenit parteneri cu producatori din Europa, oferind sisteme de depozitare noi.
De aceea consideram ca suntem partenerul dumneavoastra competent, oferindu-va sisteme noi cat si second hand pentru toata gama de rafturi de tip portpalet, rafturi console, rafturi portpalet cu polita, rafturi multi-mezanin, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope sau platforme de depozitare, instalatii si alte facilitati de depozitare.

Produsele noastre pentru sisteme de stocare ofera o garantie de pana la 2 ani, fiind conforme cu normele de siguranta in vigoare din Europa.
Personalul nostru tehnic face masuratori la fata locului, precum si proiectare si montaj de rafturi depozit oferind cele mai ieftine solutii conform cerintelor clientilor.
Firma noastra asigura conditii de securitate la standard international atat la montaj cat si la utilizarea sistemelor de rafturi industriale oferite.
Echipele de montaj sunt alcatuite din personal calificat si au 15 ani de experienta in instalarea sistemelor de rafturi.

 

RAFTURI NOI

light-cantilever-racking

SOLDERAFT proiecteaza, executa si monteaza cele mai optimizate tipuri de rafturi metalice industraile pentru depozitare dupa necesitatile clientului. In functie de marfa care urmeaza a fi depozitata, rafturile metalice vor fi proiectare pentru dimensiunile necesare si sarcina maxima utilizata. Realizam rafturi depozit pentru sarcina mica – pana in 100 kg, medie 100-300 kg, sau mare – peste 300kg.

RAFTURI SECOND HAND

d_10014-rafturi-portpalet

Pentru a va putea incadra intr-un buget mai mic, SOLDERAFT va ofera variante de rafturi second hand.
Un astfel de sistem de rafturi metalice pentru depozitare indeplineste toate normele de siguranta si conformitate actuale din Europa.
Ati fi surprinsi sa aflati cat de mare este diferenta de pret dintre un sistem de rafturi folosit si un sistem de rafturi noi, asigurand aceleasi calitati si norme de conformitate.

AVANTAJE

Personalizarea depozitului – Va oferim o solutie individuala pentru optimizarea la maxim a spatiului dumneavoastra. Ne recomanda experienta de 10 ani in proiectare, realizare si montaj a diverselor sisteme de rafturi metalice.

Scaderea costurilor – Depozitarea pe verticala a marfurilor necesita o suprafata de cel putin doua ori mai mica, ceea ce se traduce prin costuri cu spatiul reduse cu minim 50%.

Stoc permanent – Avem in permanenta un stoc de lucru care ne permite sa livram in cel mai scurt timp sistemele, dimensiunile si sarcinile uzuale pentru rafturi depozit necesare.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.